fbpx
AirbusAirlinesCargoNieuwsOnderwerpenTypeVliegtuigen

Lufthansa bouwt A321’s permanent om naar vrachttoestel

Lufthansa heeft aangekondigd dat het twee Airbus A321 passagierstoestellen permanent gaat ombouwen naar vrachttoestellen.

Twee A321’s zullen binnenkort permanent worden omgebouwd tot vrachttoestellen. Het hoofddek zal voorzien worden van grote vrachtdeuren en een draagconstructie op de vloer om de vracht op zijn plaats te houden.

Stijgende vraag naar e-commerce

De stijgende vraag naar e-commerce producten heeft Lufthansa tot de beslissing laten komen om twee Airbussen om te bouwen. Het bedrijf verwacht dat de komende vijf jaar de vraag naar e-commerce producten naar het buitenland gaat stijgen met 20% per jaar. Dorothea von Boxberg, CEO van Lufthansa Cargo, liet het volgende weten in een persbericht:

“Lufthansa Cargo wil klanten in het eCommerce-segment snelle intra-Europese verbindingen bieden. Met de omgebouwde A321’s komen we onze klanten tegemoet om de groeiende vraag naar leveringen op dezelfde dag te voorzien en versterken we ons dichte netwerk van wereldwijde verbindingen en ons productaanbod.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button