fbpx
BoeingMaatschappijenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenRoutes en BestemmingenSchiphol AirportTransaviaVliegtuigen

Transavia heeft nieuwe zomerse bestemming in Oostenrijk

Deze week heeft Transavia de eerste zomervlucht naar Salzburg uitgevoerd. De maatschappij gaat vanaf deze week de Oostenrijkse stad twee keer per week aanvliegen. De eerste vlucht werd feestelijk onthaald op de luchthaven.

Salzburg is in het winterseizoen een populaire bestemming voor wintersporters. Ook in het zomerseizoen blijkt de stad erg in trek te zijn bij de passagiers. Daarom vliegt Transavia nu ook in de zomer op de Oostenrijkse stad. Op donderdag en zondag zullen de wit met groene vliegtuigen van Amsterdam naar Salzburg vliegen. Vanaf 11 december worden de wintervluchten weer opgepakt.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button