fbpx
BoeingMaatschappijenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenRoutes en BestemmingenSchiphol AirportTransaviaVliegtuigen

Transavia heeft nieuwe zomerse bestemming in Oostenrijk

Deze week heeft Transavia de eerste zomervlucht naar Salzburg uitgevoerd. De maatschappij gaat vanaf deze week de Oostenrijkse stad twee keer per week aanvliegen. De eerste vlucht werd feestelijk onthaald op de luchthaven.

Salzburg is in het winterseizoen een populaire bestemming voor wintersporters. Ook in het zomerseizoen blijkt de stad erg in trek te zijn bij de passagiers. Daarom vliegt Transavia nu ook in de zomer op de Oostenrijkse stad. Op donderdag en zondag zullen de wit met groene vliegtuigen van Amsterdam naar Salzburg vliegen. Vanaf 11 december worden de wintervluchten weer opgepakt.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button