fbpx
AirbusBoeingNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Lufthansa vandaag met 747-8 naar Mallorca

Een bijzondere gast op Mallorca vandaag. Een Boeing 747-8 van het Duitse Lufthansa bezoekt vandaag de luchthaven. De Jumbo vliegt vanwege de grote vraag naar tickets tussen Frankfurt en het eiland. Het Spaanse eiland is een erg populaire bestemming bij Duitse vakantiegangers.

De Duitse Jumbo heeft ruimte voor maar liefst 364 vakantiegangers. Vandaag is niet de enige dag waarop de 747 het eiland zal bezoeken. Op 24 en 31 juli is de Boeing 747-8 opnieuw in Mallorca te zien. Ook op 7 augustus wordt er nog een vlucht naar het Spaanse eiland met de Jumbo uitgevoerd. De A350 wordt op 31 juli eveneens ingezet. Deze heeft ruimte voor 293 passagiers. De grote toestellen komen op de genoemde dagen in de plaats van de gebruikelijke Airbus A321’s.

De vlucht van vandaag wordt uitgevoerd door de D-ABYT. Dit toestel draagt een bijzondere kleurstelling. De Boeing 747-8 is in een speciale retro kleur gespoten.

De vlucht is te volgen via Flightradar24.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button