fbpx
AirlinesInnovatieMaatschappijenNieuwsOnderwerpenOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

Lufthansa introduceert slaapbankje: platliggen in Economy

Om gebruik te maken van toch nog vaak lege vliegtuigen introduceert Lufthansa iets nieuws. Passagiers kunnen nu een volledige rij stoelen boeken zodat zij op lange vluchten ook plat kunnen liggen.

Passagiers kunnen op bepaalde zeer lange vluchten kiezen voor deze optie. De optie kan bij de incheckbalie of de gate worden bijgeboekt, mits de bezetting het toelaat. Om van deze optie te genieten moeten passagiers een toeslag van tussen de 160 en 230 euro betalen. Maar daar krijg je wel een dekentje, een kussen en een matrastopper erbij. Ook is het mogelijk om tijdens turbulentie gewoon horizontaal te blijven liggen. De ‘Sleeper Row’ is uitgerust met een speciale gordel die je tijdens je slaap om kan houden.

De Duitse maatschappij gaat het product aanbieden op lijnvluchten die langer zijn dan 11 uur. Dit zijn vluchten naar bijvoorbeeld Singapore, Los Angeles en Sao Paulo. Op die laatste route is de optie al getest. Volgens Lufthansa waren de passagiers erg enthousiast.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button