fbpx
CoronavirusKLMMaatschappijenNieuwsNL VliegveldenOpmerkelijkSchiphol Airport

KLM zet achttien vrouwen uit vliegtuig

Afgelopen week heeft KLM achttien vrouwen van een vlucht van Kiev naar New York gehaald. Tijdens de vlucht zouden de vrouwen zich niet aan de coronaregels hebben gehouden. Een woordvoerder van KLM meldt aan NH Nieuws dat de groep vrouwen zonder mondkapjes aan het rondlopen waren. Het is niet de eerste keer dat de groep het niet zo nauw nam met de coronaregels. Twee weken geleden werden er ook al verschillende waarschuwingen uitgedeeld.

De advocaat van de groep ziet het gedrag niet als ongeoorloofd. Volgens de raadsman waren de vrouwen alleen wat aan het eten. Tijdens het eten van de eigen consumpties zou de groep aangesproken zijn door het personeel.

Bij aankomst op Schiphol werd de groep bij de gate opgewacht. De beveiliging herkende de vrouwen van een eerder incident. Daarop werd er besloten dat de passagiers niet meer met een KLM-vlucht mee mochten. De maatschappij heeft alle tickets omgeboekt naar een Delta Air Lines-vlucht maar ook op deze vlucht konden de vrouwen uiteindelijk niet mee. Volgens Delta zou de groep wederom niet luisteren naar instructies van het personeel en zouden de coronaprotocollen weer zijn overtreden.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button