fbpx
IncidentenMilitairNieuwsVeiligheidVideoVliegtuigen

Ilyushin Il-112 gecrasht in Moskou | Video

Een Ilyushin Il-112 is vlak buiten Moskou verongelukt. Het militaire transportvliegtuig zou bezig zijn geweest met een trainingsvlucht.

Op de beelden is te zien dat de rechtermotor of -vleugel vlam heeft gevat. Tijdens een bocht naar rechts verliest de bemanning de controle over het vliegtuig, waarna het toestel in de bomen belandt en in vlammen opgaat. Er zouden drie mensen aan boord zijn geweest. Het is niet bekend of er overlevenden zijn. Er wordt een commissie ingesteld die het ongeluk zal onderzoeken.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button