fbpx
Elektrisch vliegenGeneral aviationHistorische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsNL VliegveldenPiloten en CrewVliegtuigen

Fotoreportage: Texel AOPA Fly-in 2021

Onder prima weersomstandigheden vond op zaterdag 21 augustus de Texel AOPA Fly-in plaats. Veel bezoekers en een gemoedelijke sfeer zorgden voor een leuk luchtvaartevenement.

Hoogtepunt van de Texel Fly-in was zonder twijfel de aanwezigheid van twee Pipistrel Velis elektrische vliegtuigen van vliegschool E-Flight Academy uit Teuge. Een primeur voor de Texelse luchthaven. Ook de komst van Travis Ludlow, de jongste piloot ooit die solo rond de wereld vloog, kon op veel belangstelling rekenen. Up in the Sky was aanwezig en maakte een fotoreportage.

Boeing Stearman van de Texel Air National Guard (c) Remco de Wit
Piaggio FWP149 (c) Remco de Wit
Diamond DA20 (c) Remco de Wit
Piper Super Cub (c) Remco de Wit
Travis Ludlow voor zijn recordvliegtuig tijdens de Texel Fly-in (c) Remco de Wit
Diamond DA62 (c) Remco de Wit
Texan (c) Remco de Wit
Airvan ambulancevliegtuig (c) Remco de Wit
Cirrus SR20 (c) Remco de Wit

Remco de Wit

Redacteur en fotograaf. Remco is jurist, communicatieadviseur en luchtvaartfotograaf. Via zijn bedrijf AviaGreen is hij onder meer actief bij het Dutch Electric Aviation Centre Teuge en Platform Duurzaam Vliegen. Zijn specialisatie betreft de duurzame luchtvaart en daar schrijft dan ook regelmatig over, onder meer voor Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button