fbpx
CoronavirusNieuwsOpmerkelijk

Qantas geeft gevaccineerde klanten beloningen

Gevaccineerde mensen krijgen extra voordelen bij Qantas. De Australische luchtvaartmaatschappij geeft gevaccineerde klanten gratis Qantas-points. Frequente reizigers maken zelfs kans op grote prijzen. Wel moeten de klanten in Australië woonachtig zijn.

Alle passagiers die volledig gevaccineerd zijn en in Australië wonen krijgen duizend Qantas-punten. Die leveren klanten een Silver-, Gold- of Platinum-niveau op. Verder krijgen alle klanten twintig dollar korting op een vlucht van Qantas of Jetstar. Naast deze gratis voordelen maken ze kans op één van de tien megaprijzen. Eén persoon per Australische staat maakt kans op een jaar lang gratis vliegen met Qantas en Jetstar, onbeperkte toegang tot Accor- hotels en gratis brandstof bij BP-tankstations.

De maatschappij gaat samen met de zangeres Tones and I een campagne opzetten om mensen te wijzen op deze voordelen. De campagne zal onder de naam ‘Be Rewarded’ verdergaan.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button