fbpx
Air France-KLMCoronavirusKLMMaatschappijenNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Elbers: ‘Eindelijk heel goed nieuws’

Volgens Pieter Elbers is er eindelijk goed nieuws vanuit de Amerikaanse overheid. Gister werd bekend dat de reisrestricties voor gevaccineerde reizigers uit Europa per november vervallen. De Amerikaanse markt is belangrijk voor de maatschappij. Daarom is KLM blij met deze versoepelingen.

Elbers omschrijft de situatie als volgt: ‘Dit is eindelijk heel goed nieuws. Vooral voor de families die we na anderhalf jaar weer kunnen herenigen, zakenreizigers die we weer naar hun relaties kunnen brengen en alle mensen die we weer een onvergetelijke reis kunnen bezorgen. Voor KLM en de reisbranche betekent dit een belangrijke volgende stap op de weg naar herstel. Reizigers zijn daarnaast gebaat bij stabiele en duidelijke informatie over reisrestricties. KLM roept daarom op om internationaal te streven naar heldere en consequente afspraken hierover, zodat reizigers met vertrouwen toekomstige reizen kunnen boeken.

KLM vliegt op dit moment naar negen verschillende Amerikaanse bestemmingen zoals Los Angeles, Washington, Houston en New York. Samen met de partner Delta Air Lines zijn er nog veel meer bestemmingen beschikbaar in de Verenigde Staten. Ondanks deze versoepeling in restricties, besloot KLM eerder een aantal geplande routes niet te vliegen in de aankomende dienstregeling.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button