fbpx
IncidentenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenOpmerkelijkPiloten en CrewVeiligheidVideo

Passagier filmt noodlanding langs A50 | Video

Eind juli maakte een Cessna 208B Grand Caravan een noodlanding naast de A50. Er doken beelden op van een passagier die de noodlanding filmde.

Na de landing probeerden de inzittenden, parachutisten in dit geval, de PH-FST zo snel mogelijk te verlaten. Daarna barstten de emoties los. ‘’Je bent een koning’’, zei een van de opgeluchte passagiers. Niemand raakte gewond.

Noodlanding na probleem met motor

Na het vertrek vanaf Teuge Airport kreeg het vliegtuig problemen aan de motor. Daarna was het volgens manager Simon Woerloe een kwestie van naar beneden zweven. Het vliegtuigje landde uiteindelijk in de sloot langs de A50.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button