fbpx
Air France-KLMKLMMaatschappijenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVliegvelden

KLM toch verder met Amerikaanse plannen

KLM heeft besloten om toch naar Miami en Las Vegas te vliegen in de aankomende winterdienstregeling. Eerder deze maand koos de maatschappij er nog voor de routes te schrappen. Vanwege de versoepelingen rondom de coronaregels, ziet KLM toch ruimte om de bestemmingen aan het netwerk toe te voegen.

Eindelijk heel goed nieuws’, zei Pieter Elbers eerder deze week toen de Amerikaanse overheid aankondigde dat de reisrestricties kwamen te vervallen voor volledig gevaccineerde passagiers. Ook de Nederlandse overheid heeft besloten de eerdere quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit de VS op te heffen. Deze ontwikkelingen geven KLM aanleiding tot het opnieuw toevoegen van de eerder geplande bestemmingen. De vluchten naar Las Vegas en Miami zullen vanaf 7 december van start gaan. Passagiers die eerder nog omgeboekt werden kunnen nu weer kiezen voor een directe vlucht.

KLM gaat driemaal per week naar Miami vliegen. De KL0627 zal op dinsdag, vrijdag, en zondag richting de Amerikaanse stad vertrekken. Ook Las Vegas zal drie keer per week bezocht worden door de maatschappij. Op dinsdag, donderdag en zondag is de KL0635 te vinden op de luchthaven. Naast de twee Amerikaanse steden opent KLM deze winter ook routes naar Cancún, Port of Spain, Bridgetown en Mombasa.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button