fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberMartinairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo zag Martinair er twintig jaar geleden uit | Video

Alhoewel Martinair al enkele jaren geen passagiersvluchten meer uitvoert wordt het businessmodel van het bedrijf steeds populairder. Steeds meer maatschappijen zetten passagiersvliegtuigen in voor vrachtvluchten, iets wat Martinair jaren geleden al deed. Wanneer het hoogseizoen voorbij was bouwde Martinair enkele Boeing 747’s en McDonnell Douglas MD-11’s om tot vrachtvliegtuig zodat de toestellen optimaal benut konden worden. De onderstaande video toont het businessmodel van Martinair rond de eeuwwisseling.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button