fbpx
BoeingKLMNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportVliegtuigen

Boeing 777 KLM botst tegen paal

Het was een drukke dag gister op Schiphol. Behalve dat Transavia te maken kreeg met een kleine brand bij het landingsgestel van een haar Boeing 737’s had KLM ook een incident op de luchthaven. Een van de Boeing 777’s uit de vloot botste tegen een lantaarnpaal.

Wat er exact gebeurde tijdens het incident is niet bekend. Vermoedelijk werd het vliegtuig verplaatst door een pushback truck toen het de paal raakte. Op de foto’s is goed te zien dat er schade is aan het horizontal stabilizer. Verder lijkt de schade aan het toestel mee te vallen. De lantaarnpaal is wel erg beschadigd. De paal werd bijna uit de grond geduwd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button