fbpx
AirbusNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVliegtuigen

Emirates A380 keert dit weekend terug op Schiphol

Emirates stuurt aankomend weekend de Airbus A380 weer naar Schiphol. Tijdens de coronacrisis werd de Boeing 777-300ER ingezet op de route. Vanaf zondag is de grotere Airbus weer te vinden op Schiphol.

Nu de vraag naar tickets weer toe neemt is er ook vraag naar meer capaciteit op routes. Met de inzet van de A380 wordt de capaciteit aanzienlijk vergroot ten opzichte van de Boeing 777-300. De Airbus zal niet alleen naar Schiphol worden ingezet. Het A380 netwerk van Emirates blijft groeien. Eind november zullen 27 bestemmingen worden aangevlogen met het grootste vliegtuig uit de vloot. De luchtreus zal zondag rond 12:40 landen op Schiphol.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button