fbpx
AirlinesBoeingCoronavirusFinancieelNieuwsVliegtuigen

Winst voor Ryanair

 Voor het eerst sinds de uitbraak van de coronapandemie sluit Ryanair een kwartaal af met zwarte cijfers.

Het derde kwartaal leverde de budgetmaatschappij een winst op van 225 miljoen euro op, blijkt uit het halfjaarverslag van de Ierse prijsvechter. Desondanks eindigt 2021 toch met rode cijfers. Ryanair houdt rekening met een verlies tot 200 miljoen euro. Dit hangt samen met het gegeven dat op veel vliegtickets flinke kortingen zijn gegeven.

Ryanair gaat ervan uit dat de vraag naar vliegtickets verder zal oplopen, ook in het veelal vliegvakantieluwe winterseizoen.

Werving

Deze zomer kondigde de budgetmaatschappij nog aan weer piloten te gaan werven. Het gehoopte herstel blijkt dus in het derde kwartaal in gang te zijn gezet. De wervingscampagne moet voor tweeduizend nieuwe vliegers zorgen. Ryanair hoopt hun plan binnen een tijdspanne van drie jaar te realiseren.

© Flughafen Niederrhein GmbH

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button