fbpx
CoronavirusNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVliegvelden

Panoramaterras Schiphol na anderhalve maand weer dicht

Ruim anderhalve maand nadat het panoramaterras op Schiphol eindelijk weer openging, wordt het opnieuw gesloten.

Op 25 september werd het panoramaterras op Schiphol na lange tijd weer geopend. Het terras, dat zeer geliefd is onder spotters en andere luchthavenbezoekers, was gesloten geweest sinds het begin van de coronapandemie in maart 2020. Met het vervallen van de anderhalvemetermaatregel kon het terras weer open. De blijdschap onder liefhebbers blijkt echter van korte duur. In verband met de strengere coronamaatregelen die afgelopen week werden aangekondigd heeft Schiphol het terras voorlopig weer op slot gedaan. Vliegtuigliefhebbers kunnen nog wel terecht op de verschillende spottersplaatsen, bijvoorbeeld bij de Polderbaan of bij de McDonald’s langs de Buitenveldertbaan.

Verder is het ook niet meer mogelijk om reizigers binnen in de terminal af te zetten of op te halen. Net als eerder verzoekt Schiphol de bezoekers en reizigers om op het parkeerterrein op elkaar te wachten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button