fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa ‘mystery flights’ binnen Europa zijn terug

Sinds deze maand is het weer mogelijk om een Lufthansa-ticket te boeken zonder van tevoren te weten wat de bestemming zal zijn.

Nu de reisrestricties binnen Europa sinds afgelopen zomer soepeler zijn, zijn ook de mystery flights van ‘Lufthansa Surprise’ terug. Via een speciale Lufthansa-website kunnen klanten die openstaan voor een verrassingsreisje binnen Europa een ticket boeken. De reizigers kunnen daarbij voor aantrekkelijke prijzen een bestemming uit een van de verschillende categorieën kiezen.

Categorieën Lufthansa Surprise

  • €69 – Worth Seeing
  • €79 – Arts & Sights, Go East
  • €89 – Follow The Sun, The Great Outdoors
  • €99 – For Lovers, Party On, Shop ‘Til You Drop,Urban Adventures

Na het boeken van een ticket kiest Lufthansa een bestemming uit haar Europese netwerk uit. Bij iedere categorie zijn er tussen zes en tien bestemmingen beschikbaar. Van tevoren kunnen klanten ook bepaalde steden uitsluiten, maar dit zorgt er wel voor dat de prijs iets hoger wordt. De vluchten vertrekken allemaal vanuit Frankfurt of München. Vanuit Nederland is het dus eventjes rijden. Verder kan een Surprise-ticket tussen 42 dagen en één dag voor de vertrekdatum worden geboekt en mogen passagiers standaard alleen handbagage meenemen. Tegen betaling is het ook mogelijk om ruimbagage mee te nemen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button