fbpx
Column GoofElektrisch vliegenGeneral aviationInnovatieLiefhebberNaast het nieuwsPiloten en CrewPodcastVliegtuigenVliegvelden

Wie mag zich eigenlijk piloot noemen? | Goof en Goot Praten Piloot

In deze aflevering van Goof en Goot gaat het over al dan niet echte piloten. Over piloten die betaald krijgen om te moeten vliegen en over piloten die betalen mòeten om te mògen vliegen. Over Kai Tak en over spotten…een luchtsport waar niet mee te spotten valt, terwijl dat toch maar al te vaak gebeurt…

Abonneer je snel op Goof en Goot Praten Piloot via Spotify!

De podcast die niet altijd to the point is of blijft, die vaak ergens over gaat maar regelmatig ook niet, die soms de kant èn de wal raakt, en soms ook beide en geregeld geen van beide, en die u thuisbezorgd wordt door airshow-commentator Goot en stukjesschrijver Goof, in afwachting van uw commentaar via [email protected].

Goof Bakker

Columnist en mede-eigenaar van Up in the Sky. Goof heeft zijn sporen verdiend als reclametekstschrijver en schrijft nog altijd over luchtvaart. Hij publiceerde onder andere in NRC Handelsblad en de Volkskrant. Zijn columns verschijnen zowel op Up in the Sky als in Piloot & Vliegtuig. Regelmatig kiest Goof het luchtruim, de ene keer in een Cessna O-2A, de andere keer in een Yak-52.

Gerelateerde artikelen

Back to top button