fbpx
Business JetsEditors choiceEmbraerGeneral aviationNaast het nieuwsNL NieuwsPiloten en CrewPodcastVliegtuigenVliegvelden

Je verloofde imponeren? Neem een business jet! | Goof en Goot

Als je je verloofde wilt imponeren: neem een business jet! Als je je ingewanden eens wilt opschudden: ga aerobatics doen! Als je jezelf eens wilt uitdagen: neem een staartwiel. Als er een incident gebeurt moeten wij onze mond houden en waarom maken we van Lelystad geen chique zakenluchthaven?

Je verloofde imponeren? Neem een business jet! | Goof en Goot

De podcast die niet altijd to the point is of blijft, die vaak ergens over gaat maar regelmatig ook niet, die soms de kant èn de wal raakt, en soms ook beide en geregeld geen van beide, en die u thuisbezorgd wordt door airshow-commentator Goot en stukjesschrijver Goof, in afwachting van uw commentaar via [email protected].
Beluister alle afleveringen van Goof en Goot hier!

Abonneer u via uw favoriete podcast-app:

Spotify Gratis Pictogram van Social icons
File:Google Podcasts icon.svg - Wikipedia
File:Podcasts (iOS).svg - Wikimedia Commons

Goof Bakker

Columnist en mede-eigenaar van Up in the Sky. Goof heeft zijn sporen verdiend als reclametekstschrijver en schrijft nog altijd over luchtvaart. Hij publiceerde onder andere in NRC Handelsblad en de Volkskrant. Zijn columns verschijnen zowel op Up in the Sky als in Piloot & Vliegtuig. Regelmatig kiest Goof het luchtruim, de ene keer in een Cessna O-2A, de andere keer in een Yak-52.

Gerelateerde artikelen

Back to top button