Disclaimer

Disclaimer

Up in the Sky is een uitgave van UpFactory. Up in the Sky besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Up in the Sky is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Op alle inhoud van deze website rust een copyright van Up in the Sky tenzij nadrukkelijk anders vermeld.
Dit geldt voor zowel foto’s als teksten op Up in the Sky. Niets mag worden overgenomen of verveelvoudigd zonder nadrukkelijke toestemming van Up in the Sky / UpFactory.

Neem voor vragen contact met ons op.

Up in the Sky

Het betere luchtvaartnieuws

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een betaalde dienst of product, dan kun je die het best melden via het contactformulier.

Uiteraard kun je ook schriftelijk een klacht indienen. Voor een snelle en correcte afhandeling vragen we om je naam, e-mail, telefoonnummer, bestelnummer en besteldatum te vermelden.

Je kunt je klacht sturen aan:

UpFactory BV
Stationsplein Noord-Oost 278
1117 CJ Schiphol-Oost

Je krijgt een ontvangstbevestiging zodra we je brief ontvangen hebben. Daarna ontvang je binnen 7 dagen een inhoudelijke reactie van ons.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Back to top button
Close
Close