fbpx

Disclaimer

Disclaimer

Up in the Sky is een uitgave van UpFactory. Up in the Sky besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Up in the Sky is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Op alle inhoud van deze website rust een copyright van Up in the Sky tenzij nadrukkelijk anders vermeld.
Dit geldt voor zowel foto’s als teksten op Up in the Sky. Niets mag worden overgenomen of verveelvoudigd zonder nadrukkelijke toestemming van Up in the Sky / UpFactory.

Neem voor vragen contact met ons op.

Up in the Sky

Het betere luchtvaartnieuws

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een betaalde dienst of product, dan kun je die het best melden via het contactformulier.

Uiteraard kun je ook schriftelijk een klacht indienen. Voor een snelle en correcte afhandeling vragen we om je naam, e-mail, telefoonnummer, bestelnummer en besteldatum te vermelden.

Je kunt je klacht sturen aan:

UpFactory BV
Stationsplein Noord-Oost 278
1117 CJ Schiphol-Oost

Je krijgt een ontvangstbevestiging zodra we je brief ontvangen hebben. Daarna ontvang je binnen 7 dagen een inhoudelijke reactie van ons.

Back to top button