fbpx

Over Up in the Sky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky – Het Luchtvaartnieuws & meer.

Doelgroepen

Frequent flyers, luchtvaartprofessionals en liefhebbers vinden al het voor hen relevante nieuws op Up in the Sky. Snel, volledig en betrouwbaar. Behalve need to know, brengt Up ook nice to know, middels analyses, achtergrondverhalen, columns, opmerkelijke gebeurtenissen, boekrecensies en de mooiste foto’s en video’s.

Een solide basis van zo’n 250.000 frequente reizigers, (toekomstige) luchtvaartprofessionals en liefhebbers weet Up inmiddels op regelmatige basis te vinden. Een team van tien vaste redacteuren en columnisten gaat iedere dag weer vol enthousiasme op zoek naar het interessantste nieuws, schrijft analyses en fantastische columns voor hun lezers. Onze fotografen schieten de mooiste plaatjes.

De website onderscheidt zich in de wereld van vakmedia door de strakke en toegankelijke lay-out. Bovendien heeft Up als enige in de branche, een app!
Up in the Sky wordt bezocht door mensen met een passie voor de luchtvaart en voor reizen.

Meer
Up in the Sky heeft veel meer dan het dagelijkse nieuws! Er zijn meerdere columnisten, maar ook regelmatig achtergrondverhalen en -informatie, travelspecials, longreads, commentaren en recensies van luchtvaartboeken.

Nieuws/persberichten doorgeven

Heeft u interessant of leuk nieuws, een video of een foto waarvan u denkt dat wij die zouden kunnen plaatsen. Laat het ons weten!

Gegevens

Up in the Sky is een handelsnaam van UpFactory BV.

UpFactory BV staat geregistreerd met de volgende gegevens:

Stationsplein Noord-Oost 278
1117 CJ Schiphol-Oost
[email protected]

KVK nummer: 70792755
Btw-nummer: NL858461420B01
Bank: NL87KNAB 0257 0830 65

Adverteren

Wilt u graag adverteren op deze site, neem gerust contact met ons op!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Onderwerp

Bericht

* veplicht veld

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Back to top button