Persberichten / Tip de redactie

Nieuws insturen

Via deze pagina kan nieuws naar de redactie worden gestuurd. Ook opmerkingen over artikel kunnen via dit formulier ingestuurd worden.

Organisaties kunnen hun persberichten insturen.
Persberichten kunnen ook gestuurd worden naar: [email protected].

Particulieren/consumenten kunnen hun nieuws hier melden en foto’s uploaden.

Contact opnemen voor andere zaken met Up in the Sky doet u via de contactpagina.

Uw naam *

Organisatie

Uw email *

(Pers-)bericht

Link

Telefoonnummer *

Bestand (pdf, doc(x) of jpg)
Zonder afbeelding kunnen wij uw persbericht niet plaatsen

Extra informatie:

Ik ga akkoord met de voorwaarden*/**

*Verplicht veld

**Voorwaarden bij nieuws aanleveren
Door middel van het opsturen van tekst- en/of beeldmateriaal (hierna materialen) naar de redactie van Up in the Sky verklaart de inzender zich akkoord met het volgende: Je garandeert dat je bevoegd bent de door jou aangeleverde materialen openbaar te maken en te verveelvoudigen en dat deze materialen op geen enkele wijze inbreuk maken op enig aan een ander toekomend recht, waaronder in ieder geval enig recht van intellectuele eigendom.
Up in the Sky verkrijgt een onbeperkte licentie tot het openbaar maken en verveelvoudigen van de door jou aangeleverde materialen. Deze bevoegdheid omvat, maar is niet beperkt tot, het zonder beperking herhalen van de materialen, het bewerken van de materialen, en het openbaar maken dan wel beschikbaar stellen van de materialen via televisie, internet, mobiel en ieder ander medium nu bekend of in de toekomst ontwikkeld. Up in the Sky is gerechtigd de hiervoor omschreven rechten aan de aan haar gelieerde moeder-, zuster- en dochtermaatschappijen door te geven.
Up in the Sky houdt zich te allen tijde het recht voor aangeleverd nieuws niet te plaatsen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/