fbpx

Persberichten / Tip de redactie

Nieuws insturen

Via deze pagina kan nieuws naar de redactie worden gestuurd. Ook opmerkingen over artikel kunnen via dit formulier ingestuurd worden.

Organisaties kunnen hun persberichten insturen.
Persberichten kunnen ook gestuurd worden naar: [email protected].

Particulieren/consumenten kunnen hun nieuws hier melden en foto’s uploaden.

Contact opnemen voor andere zaken met Up in the Sky doet u via de contactpagina.

  Uw email *

  (Pers-)bericht *

  Link

  Telefoonnummer

  Bestand (pdf, doc(x) of jpg)
  Zonder afbeelding kunnen wij uw persbericht niet plaatsen

  [mc4wp_checkbox]

  Ik ga akkoord met de voorwaarden*/**

  *Verplicht veld

  **Voorwaarden bij nieuws aanleveren
  Door middel van het opsturen van tekst- en/of beeldmateriaal (hierna materialen) naar de redactie van Up in the Sky verklaart de inzender zich akkoord met het volgende: Je garandeert dat je bevoegd bent de door jou aangeleverde materialen openbaar te maken en te verveelvoudigen en dat deze materialen op geen enkele wijze inbreuk maken op enig aan een ander toekomend recht, waaronder in ieder geval enig recht van intellectuele eigendom.
  Up in the Sky verkrijgt een onbeperkte licentie tot het openbaar maken en verveelvoudigen van de door jou aangeleverde materialen. Deze bevoegdheid omvat, maar is niet beperkt tot, het zonder beperking herhalen van de materialen, het bewerken van de materialen, en het openbaar maken dan wel beschikbaar stellen van de materialen via televisie, internet, mobiel en ieder ander medium nu bekend of in de toekomst ontwikkeld. Up in the Sky is gerechtigd de hiervoor omschreven rechten aan de aan haar gelieerde moeder-, zuster- en dochtermaatschappijen door te geven.
  Up in the Sky houdt zich te allen tijde het recht voor aangeleverd nieuws niet te plaatsen.

  Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

  Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.
  Back to top button