fbpx

Route

Up in the Sky bevindt zich in Gebouw 144 op Schiphol-Oost.

Up in the Sky
Stationsplein Noord-Oost 278
1117 CJ Schiphol-Oost

Up in the Sky zit vlakbij Wings en recht tegenover KLM Health Services. Bezoek alleen op afspraak.

Per vliegtuig
Per vliegtuig is het letterlijk voor de deur parkeren! Hier staan namelijk de vliegtuigparkeerplaatsen voor General Aviation. Op Schiphol zijn dit de K aprons. Deze parkeerplaatsen worden niet gecontroleerd door de luchtverkeersleiding, alles tot aan apron K wel.

Mochten de weersomstandigheden het toelaten, dan is het beste om baan 04/22 aan te vragen. Na de landing op baan 22, sla linksaf op G4 of G5. Na toestemming van de luchtverkeersleiding de eerste links taxibaan Golf op. Aan het einde van Golf is al apron K. Bij een landing op baan 04, dan is het beste om aan het einde van de landingsbaan de laatste exit te G1 nemen. Cross taxibaan G en taxi rechtdoor om uit te komen op GD, wat de ingang is van apron K. Laat de luchtverkeersleiding het doorrollen tot het einde van de baan niet toe, dan is een andere optie om via G2 of G3 rechtsaf te slaan, om dan linksaf te slaan op taxibaan Golf. Golf eindigt in apron K.

Per auto
Neem afslag 6 – Aalsmeer van de A9. Volg borden Schiphol-Oost en ga de N232 op. Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Schiphol-Oost, voor het Steinberger Airport Hotel langs. Eerste rechts, richting lang parkeren. Bij de tweede mogelijkheid maakt u een U-turn linksom en u gaat de ventweg op. U staat voor Gebouw 144.

Gratis parkeren voor de deur!

Op Schiphol-Oost geldt een blauwe zone op werkdagen tussen 7 en 19 uur. Anderhalf uur gratis parkeren met een blauwe kaart. Voor het Up-kantoor zijn parkeerplekken. Als deze bezet zijn, is er achter het gebouw eigenlijk altijd wel plek. In het weekend en tussen 19 en 07 uur is een blauwe schijf niet nodig.
Langer parkeren? dat kan op P57, tussen het General Aviation platform en de achterkant van Gebouw 144. Parkeren daar kost 2,75 euro per uur, met een maximum van 16,50 euro voor een dag. U komt op P57 door de U-turn niet te maken, maar door te rijden. U volgt de weg met de bocht mee. Daarna staan er borden met P57.

Per OV
De bushalte (“Canadaweg”) is op enkele meters lopen van onze voordeur.

Neem de trein naar Schiphol en stap op het centrale plein voor Plaza over op één van de drie buslijnen.
180 richting: ‘Schiphol Cirkellijn’ – elke 7 tot 10 minuten
199 richting: ‘Amstelveen Westwijk’ – 2x per uur :00 en :30
186 richting: ‘Amstelveen Busstation’ – 2x per uur :15 en :45
De busrit duurt ongeveer vijftien minuten. Uitstappen bij de halte met de naam “Canadaweg”, dit is de eerste halte na Knooppunt Noord. De halte bevindt zich aan de achterkant van Gebouw 144.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?
Back to top button