Uitschrijven op berichten

Jammer dat je overweegt je uit te schrijven voor onze berichtgeving! We helpen je graag dit voor elkaar te krijgen.

Nieuwoverzicht
Het dagelijkse en/of wekelijkse nieuwsoverzicht ontvang je per e-mail. Je hiervoor uitschrijven kan je zelf regelen.

Onderaan elke mail die je ontvangt staan twee links. Je kan je voor alles uitschrijven of je kan je instellingen aanpassen. De laatste optie geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld niet meer dagelijks een mail te ontvangen, maar wel nog wekelijks. Of om een aflevermoment te kiezen voor het dagelijkse overzicht. Je kan kiezen voor ‘s ochtends, tijdens lunchtijd of ‘s avonds.

Push-berichten op computer
Je browser geeft melding als wij een nieuw artikel publiceren. Deze melding heet een push-bericht en je ziet deze op je scherm. Wij hebben ervoor gekozen ze anoniem te versturen, wij zien dus niet dat ze naar jou gaan. De push-berichten worden door onze server verstuurd en vervolgens is het jouw browser die ze accepteert. Dat betekent dat wij ze ook niet uit kunnen zetten, dit zal je zelf moeten doen.

Eerst moet je weten welke browser ze accepteert. Vaak staat er een logo van de browser bij. Als dat niet zo is: klik dan op het bericht en kijk welke browser het is.

Een push-bericht. Het icoontje links geeft aan dat het via Chrome ontvangen is

Vervolgens klik je op de juiste handleiding:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

Push-berichten op Android
Ook op een Android telefoon of tablet kan je push-berichten ontvangen. Zie deze link om dit uit te zetten: Chrome op Android-apparaat

Hopelijk hebben we je zo voldoende geholpen!

Back to top button