AirlinesLiefhebberNieuws

Nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner voor Oman Air

Oman Air heeft een nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner in ontvangst genomen, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. De 787 is de zevende Dreamliner die Oman Air in de vloot heeft.

Boeing
Het widebody toestel van Oman Air is een verlengde versie van de Boeing 787-8 en heeft 30 stoelen in business class en 258 stoelen in economy. De 787-9 Dreamliners worden door de maatschappij ingezet op vluchten naar Europese bestemmingen en het Verre Oosten. De eerste vlucht van de nieuwe Boeing vertrok op vijf december in Seattle en landde op zes december in Muscat.

Uitbreiding
Abdulaziz Al Raisi, topman bij Oman Air zegt over het nieuwe toestel: “Oman Air voegt dit nieuwe toestel toe aan de snel groeiende vloot om bij te blijven met ons uitbreidingsprogramma. Het toestel is onderdeel van Oman Air’s plan om zowel de vloot als het netwerk uit te breiden”.

Vloot
De luchtvaartmaatschappij uit het Sultanaat Oman in het Midden-Oosten is bezig met een flinke uitbreiding van de vloot. Oman Air heeft recent een bestelling geplaatst voor 30 Boeing 737 MAX toestellen. Op dit moment bestaat de vloot uit Boeing 737-800’s, 787-8 Dreamliners, 797-9 Dreamliners, Airbus A330-200’s en Embraer 175’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/