Foto artikelGeneral aviationIndustrieNaast het nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

AERO Friedrichshafen | Foto’s

AERO Friedrichshafen, the global show for General Aviation, zit er weer op. De vakbeurs, die gehouden werd van 10-13 april, was dit jaar groter dan ooit met 757 exposanten en talloze wereldprimeurs en innovaties. Ruim 32.000 bezoekers reisden af naar de Bodensee in Zuid-Duitsland om zich te vergapen aan alles wat luchtvaart zo mooi maakt: zweefvliegtuigen, bizjets, helikopters, e-planes, ultralights, sportvliegtuigen, militaire hardware en nog veel meer. Een sfeerimpressie.

Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit
Copyright Remco de Wit

Tags

Remco de Wit

Redacteur / fotograaf. Remco is jurist, communicatie-adviseur en luchtvaartfotograaf. Hij volgt de ontwikkelingen in de luchtvaart op de voet en legt ze graag op foto vast. Bovendien levert Remco ook tekst-bijdragen voor Up in the Sky.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close