Frequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

Air France onthult nieuwe cabines voor Boeing 777 | Foto’s

Air France heeft nieuwe cabines onthult voor de Boeing 777-300 op routes naar het Caraïbisch gebied en het gebied rond de Indische Oceaan.

Vernieuwd

In het toestel is er ruimte voor 472 passagiers, waaronder 14 business class stoelen, 28 premium economy en 450 economy. De stoelen zijn volgens de maatschappij volledig opnieuw ontworpen. Het eerste toestel met de nieuwe cabines vertrekt 15 januari naar Pointe-à-Pitre, daarna gaat een 777-300 naar Fort de France en in het zomerseizoen zal het toestel vliegen op de route naar Saint-Denis de la Réunion.

Routes

Tussen januari en december 2020 installeert de maatschappij de nieuwe cabines geleidelijk op alle tien 777-300’s. Er is een investering van 120 miljoen euro mee gemoeid. Naast de drie bovengenoemde routes zal het toestel met de vernieuwde cabines ook worden ingezet op routes naar Mauritius, Havana, Cancun, Santo Domingo en Punta Cana.

Business class – ©Air France
Business class – ©Air France
Business class – ©Air France
Premium Economy – ©Air France
Economy – ©Air France

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close