fbpx
IncidentenOnderwerpen

Vrachtwagen botst met Air India 777-300ER

Woensdagavond is een vrachtwagen tegen een stilstaande Boeing 777 gebotst.

Air India
Een catering truck is tegen de 777 van Air India gebotst op Newark Liberty Airport. Het vliegtuig werd klaargemaakt voor vertrek naar Mumbai. Het toestel is zwaar beschadigd en wordt aan de grond gehouden. Voor de passagiers wordt een alternatief gezocht.

Voor air India is het een groot probleem, de long-haul fleet is niet zo groot, dus klappen zijn lastig op te vangen. Bovendien is de maatschappij bang dat het lang gaat duren. De FAA zal extra checks gaan doen sinds Air India afgelopen januari is afgewaardeerd wat betreft veiligheidsranking. Deze terugslag komt na veel problemen met de 787 dreamliner vloot en een tekort aan cabin crew.

Vandaag zijn een er al long-haul vluchten vanaf New Delhi vertraagd door dit incident.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m├ęt 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button