AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

KLM UK Engineering en WestJet sluiten onderhoudscontract

KLM UK Engineering en de Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet hebben samen een onderhoudscontract getekend, zo meldt de Britse onderhoudsafdeling van KLM.

Contract

Het contract, dat enkele weken na de intentieverklaring voor de samenwerking werd ondertekend, zal voorzien in de ondersteuning van KLM UK Engineering in het lijnonderhoud van de Boeing 737-vloot van de Canadese vlieger. Het contract is per afgelopen april ingegaan en de onderhoudswerken aan de 737’s van WestJet zullen in het Schotse Glasgow plaatsvinden.

West Atlantic

Eerder dit jaar werd het onderhoudscontract tussen KLM UK Engineering en West Atlantic UK uitgebreid, waarbij de onderhoudsafdeling met ingang van februari van dit jaar het casco van de Boeing 737-vrachtvloot van de Britse maatschappij onder handen neemt. De uitbreiding wordt toegepast op het contract dat tussen beide partijen in januari van vorig jaar getekend is.

KLM UK Engineering

KLM UK Engineering is gespecialiseerd in het onderhoud van narrowbody-toestellen zoals de 737, maar ook Embraer’s, Airbus-toestellen en Fokker’s. Zo tekende de onderhoudsafdeling vorig jaar nog een contact om ‘Australische’ Fokkers te onderhouden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close