AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

KLM UK Engineering en WestJet sluiten onderhoudscontract

KLM UK Engineering en de Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet hebben samen een onderhoudscontract getekend, zo meldt de Britse onderhoudsafdeling van KLM.

Contract

Het contract, dat enkele weken na de intentieverklaring voor de samenwerking werd ondertekend, zal voorzien in de ondersteuning van KLM UK Engineering in het lijnonderhoud van de Boeing 737-vloot van de Canadese vlieger. Het contract is per afgelopen april ingegaan en de onderhoudswerken aan de 737’s van WestJet zullen in het Schotse Glasgow plaatsvinden.

West Atlantic

Eerder dit jaar werd het onderhoudscontract tussen KLM UK Engineering en West Atlantic UK uitgebreid, waarbij de onderhoudsafdeling met ingang van februari van dit jaar het casco van de Boeing 737-vrachtvloot van de Britse maatschappij onder handen neemt. De uitbreiding wordt toegepast op het contract dat tussen beide partijen in januari van vorig jaar getekend is.

KLM UK Engineering

KLM UK Engineering is gespecialiseerd in het onderhoud van narrowbody-toestellen zoals de 737, maar ook Embraer’s, Airbus-toestellen en Fokker’s. Zo tekende de onderhoudsafdeling vorig jaar nog een contact om ‘Australische’ Fokkers te onderhouden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button