AirlinesFrequente reizigerNieuws

SAA voor het eerst naar New York

South African Airways heeft deze week de eerste vlucht vanaf Johannesburg Tambo naar New York JFK uitgevoerd met de A350-900.

Functies

“We zijn verheugd dat onze passagiers nu van de functies van de A350 kunnen genieten, zoals een stillere cabine en het nieuwe inflight entertainmentsyteem. Ook hebben de stoelen in economy class extra beenruimte en de business class bevat lie-flat stoelen”, zegt Zuks Ramasia, CEO van South African Airways.

Besparing

De vier nieuwe A350-900’s van de maatschappij moeten SAA helpen om uit de benarde financiële situatie te komen. “Met de A350’s verlagen we onze operationele kosten en besparen we 25 procent brandstofverbruik. Ook verlagen we de onderhoudskosten met veertig procent in vijf jaar”, aldus Ramasia.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button